Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Katso kaikki

Löydät BR-Leluilta laajan valikoiman laadukkaita trampoliineja

BR-Leluista löydät suuren valikoiman erilaisia trampoliineja, joista riittää riemua kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Trampoliinimme ovat vahvarakenteisia, ne on helppo pystyttää, ja asiantuntijamme ovat testanneet niiden laadun ja turvallisuuden lukemattomia kertoja. Valikoimaan kuuluu sekä pienille lapsille soveltuvia että isommille hurjapäille tarkoitettuja malleja. Kaikki mallimme täyttävät eurooppalaiset ja suomalaiset laatuvaatimukset, sillä asetamme turvallisuuden aina etusijalle.

 

Hauska pomppukesä koko perheelle

Kevään myötä trampoliinit alkavat ilmestyä kotipihoille, ja jos me saisimme päättää, ne kannettaisiin ulos jo ennen grilliä. Hyppiessä kuluu helposti monta hauskaa tuntia! Turvallisuus tekee pomppimisesta on vieläkin hauskempaa - on tärkeää tietää olevansa hyvissä käsissä. BR-Lelujen trampoliinien valmistuksessa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, trampoliinin pohja on luistamaton ja jousitus tasapainotettu ja kestävä. Olemme asettaneet trampoliineillemme erittäin tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset, jotta hyppijä voi huolehtimisen sijasta keskittyä hauskanpitoon.

 

Outran laaja trampoliinivalikoima

Oivan hinta-laatusuhteen omaavat Outra Standard -perustrampoliinit soveltuvat koko perheen käyttöön, joten tästä klassikkotuotteesta on iloa sekä pienille että isoille perheenjäsenille. Kaikki Outran trampoliinit ovat vankkarakenteisia, ja niiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoilun ja materiaalien turvallisuuteen ja kestävyyteen.

 

Sinulle, joka haluat pomppia taivaisiin, on tarjolla huippuluokan Outra Pro -trampoliinit. Niiden jykevä teräskehikko mahdollistaa entistäkin korkeammat hypyt, ja niiden vakaat jouset eivät kulu kovassakaan käytössä. Jos trampoliini tuntuu liian jäykältä perheen pienimmille, voit vaihtaa siihen löysemmät jouset.

 

Kun sinulle kelpaa vain trampoliinimaailman paras supertähti, Outra Extreme -sarjan trampoliini on oikea valinta. Sen jokainen laadukas osa on suunniteltu antamaan hypyille korkeutta ja vauhtia. Extreme-sarja tarjoaa koko perheelle täydellisen yhdistelmän hauskanpitoa ja liikuntaa.

 

Ensitrampoliini perheen pienimmille

Ensitrampoliini tarjoaa perheen pienimmälle erinomaisen vaihtoehdon hiekkalaatikkoleikkeihin. Ensitrampoliinia voi käyttää myös sisätiloissa kumimaton päällä. Näin lapsen tasapaino ja koordinaatiokyky pääsevät kehittymään, ennen kuin on aika siirtyä isompiin trampoliineihin. Sekä ensi- että minitrampoliinit tarjoavat mahdollisuuden harjoitella hyppimistä turvallisissa olosuhteissa.

 

6-vuotias lapsi on valmis hyppimään suurissa trampoliineissa vanhempien valvonnassa.

 

Pidä hyvää huolta trampoliinista ja varmista hyppijöiden turvallisuus

Trampoliinin oikeaoppisella käytöllä varmistat parhaan hyppymukavuuden ja saat trampoliinin kestämään hyvässä kunnossa vuosia.

 

Ethän unohda trampoliinin turvaverkkoa

Trampoliinimme on suunniteltu turvallista pomppimista varten ja vankka teräskehys kestää kaikenpainoiset hyppijät. Ethän kuitenkaan unohda trampoliinin turvaverkkoa, joka estää hyppijää tippumasta maahan sekä peittää trampoliinin jouset ja suojaa hyppijän jalkoja.

Tiesitkö, että useimmat trampoliinin käyttöön liittyvät onnettomuudet sattuvat vasta siitä pois hypätessä? Nurmikolle hyppääminen voi olla lapsen mielestä hauskempi vaihtoehto kuin tikkaiden käyttö. Korkea turvaverkko pitää huolen siitäkin, että lasten on poistuttava trampoliinista turvallisesti oviaukon ja tikkaiden kautta.

 

Trampoliinin kokoaminen, käyttö ja säilytys

Kun olet valinnut perheellesi täydellisesti sopivan trampoliinin, se pitää vielä koota. Oikeanlainen käyttö ja säilytys kasvattavat trampoliiin elinikää.

 

- Paras paikka trampoliinille on tasainen nurmikko, jossa sen ympärillä on vähintään kaksi metriä tyhjää tilaa joka suuntaan. Varmistathan, että myös trampoliinin yläpuolella on riittävästi tilaa.

- Älä sijoita trampoliinia puun alle tai välittömään läheisyyteen, sillä puusta karisevat neulaset tai lehdet likaavat mattoa, jolloin liukastumisen vaara on suurempi.

- Emme suosittele myöskään trampoliinin sijoittamista laattakiville, sillä ne eivät tarjoa riittävän luistamatonta alustaa, eikä trampoliinia saa kiinnitettyä laattoihin.

- Trampoliinia on mahdollista siirtää myöhemmin, mutta se vaatii kärsivällisyyttä. Trampoliini on painava, ja se tulee siirtää vaakatasossa, joten sen siirtämiseen tarvitaan vähintään kaksi henkilöä.

- Talveksi trampoliinin kehystä ei tarvitse siirtää sisätiloihin, mutta suosittelemme, että kaikki pehmeät osat, kuten reunasuoja ja verkko, säilytetään kuivassa paikassa talven yli.

- Mikäli haluat uuden trampoliinisi kestävän mahdollisimman kauan, myös sen teräsosat on hyvä suojata pakkaselta ja sateelta.

- Trampoliini kannattaa suojata myös suojata porottavalta auringolta, sillä auringon valo saattaa vähitellen kuluttaa maton pintaa.

- Älä hypi trampoliinissa kengät jalassa.

- Trampoliinissa saa hyppiä enintään kaksi henkilöä yhtä aikaa, sillä muuten mattoon ja jousiin kohdistuu kerralla liian suuri rasitus. Jos sen sijaan pidät jouset hyvässä kunnossa, ne kestävät ryhdissään vuosikausia.

 

Trampoliinilla hyppiminen on tehokas ja hauska liikuntamuoto

Trampoliini yhdistetään yleensä leikkiin ja hauskanpitoon, mutta ei pidä unohtaa, että trampoliinilla hyppiminen on erittäin tehokas liikuntamuoto. Erilaisten harjoitusten avulla voit tehdä hyppimisestä tehokkaan treenin. Tässä muutama esimerkki trampoliiniharjoittelusta:

 

- Vahvista alempia vatsalihaksiasi tekemällä trampoliinilla haarahyppyjä.

- Polvennostohypyt harjoittavat tasapainoa.

- Voit myös antaa vauhdin viedä ja hyppiä aivan omalla tyylilläsi trampoliinilla poltat kaloreita, vaikka hyppisit vain huviksesi.

 

Mikäli sinulla on niska- tai selkävaivoja, suosittelemme kääntymään lääkärin puoleen ennen trampoliinilla hyppimistä.

 

Kuten kaikenlaista liikuntaa aloitettaessa, lihakset voivat kipeytyä aluksi trampoliinilla hyppimisestä, joten harjoittelu kannattaa aloittaa kevyesti lisäten sitä vähitellen ajan kanssa.

 

Hyödylliset ja hauskat lisätarvikkeet

Trampoliinin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset, ja saatavilla on myös monenlaisia lisätarvikkeita, jotka tekevät käytöstä vieläkin miellyttävämpää. Tutustu ainakin näihin:

 

Suojapeite. Trampoliini ei pidä pakkasesta ja sateesta suurissa määrin, ja vaikka se viihtyykin auringossa, auringonvalo voi kuluttaa maton pintaa. Lisäksi auringossa kuumentunut alusta voi tuntua epämiellyttävältä jalkojen alla. Suojapeite suojaa trampoliinia vaihtelevilta sääolosuhteilta sekä puista tippuvilta lehdiltä, pidentäen sen käyttöikää. Suojapeite pitää myös kutsumattomat vieraat poissa trampoliinilta, kun ette ole kotona.

Reunaverkko. Reunaverkko estää kotieläimiä ja lapsia ryömimästä trampoliinin alle.

Kiinnitystarvikkeet. Jos et halua myrskyn yllättäessä löytää trampoliiniasi naapurin katolta, voit kiinnittää sen tukevasti maahan lisävarusteena saatavilla kiinnitystarvikkeilla. Jos luvassa on navakkaa tuulta, poista lisäksi trampoliinin turvaverkko, jotta tuuli ei pääse tarttumaan siihen ja lennättämään trampoliinia matkoihinsa.

 

Onko sinulla kysyttävää trampoliineihin liittyen?

BR-Lelujen iloinen asiakaspalvelu vastaa mielellään trampoliineihin liittyviin kysymyksiin ja neuvoo niiden oikeaoppisessa käytössä. Saat asiakaspalvelusta lisätietoa myös toimitukseen, palautukseen ja muihin tilaukseen liittyviin asioihin liittyen.

Yleisimmät kysymykset vastauksineen löydät asiakaspalveluosiostamme. Chattaa kanssamme arkisin klo 10-18 tai lähetä viesti tämän lomakkeen kautta. Vastaamme lomakkeen kautta tulleisiin viesteihin 1-2 kahden arkipäivän sisällä.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää