Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Vaahtomuoviblasterit

Vaahtomuoviammuksia laukovat blasterit BR:ltä

Pum, rattatatatata! Hyppäät nurkan takaa esiin ja ammut. Osuit kohteeseesi, pyörähdät takaisin suojaan. Meneillään on jännittävä kamppailu pahisten ja hyvisten kesken. Olit sitten poliisi, FBI-agentti tai sotilas, tarvitset tietenkin luotettavan blasterin roistojen kaatamiseen. Vaahtomuoviammuksia käyttävät blasterit tekevät taisteluista turvallisia.

Vauhdikkaisiin leikkeihin tarvitaan järeät varusteet, sillä ikinä ei voi olla varma edes siitä, käydäänkö kaksintaistelu ihmisten kesken. Kenties päädytkin jännittävään ulkoavaruuden maailmaan ja  joudut puolustautumaan ufoja vastaan! Avaruusoliot saattavat olla vaarallisia, jos ne pääsevät liian lähelle. Tai ehkä suojaudutkin zombeilta, zombi-invaasion aikana? Löydät vaahtomuoviammusblasterit ja niiden lisäammukset BR:n suuresta leluvalikoimasta. Kaikilla tuotteillamme on 365 päivän vaihto-oikeus.

Siistit pehmoammusblasterit

Maastoudu! Isä ja äiti ovat saaneet yhden vaahtomuoviblastereistasi käsiinsä ja taistelu on käynnissä.

Rakenna tuoleista ja tyynyistä linnake ja testaa, saatko äitiin osuman sen suojista. Pehmeiden vaahtomuoviammusten ansiosta tämä taistelu on pelkästään hauskaa, sillä ketään ei pääse oikeasti sattumaan. Leikkitaisteluissa riittää tuntikausiksi superhauskaa puuhaa – niin tytöille, kuin pojillekin.

Löydät BR-Lelujen valikoimasta suositut NERF-blasterit. Voit harjoitella tähtäystaitojasi myös jousen ja nuolen avulla.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää