Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Intex Frame -allas 366 x 76 cm

160,00 €

TuotetiedotLue lisää

10 - 16  

Intex Frame -altaat muuntavat takapihan hetkessä kesäiseksi puuhamaaksi. Nämä perinteiset altaat ovat omiaan perheille, jotka haluavat viettää aikaa takapihansa altaassa ...


Varaa myymälästä

Loppunut verkkokaupasta

BigNHeavy-tuotteiden toimitusehdot

Suurten BigNHeavy-tuotteiden toimitusmaksu on 49 € tilausta kohden. BigNHeavy-tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiosoitteeseen.

Tietoja tuotteesta

Intex Frame -altaat muuntavat takapihan hetkessä kesäiseksi puuhamaaksi. Nämä perinteiset altaat ovat omiaan perheille, jotka haluavat viettää aikaa takapihansa altaassa jumpaten, kaverien kanssa rentoutuen tai polskien. Niissä on tukeva metallikehys ja PVC-muoviset sivuseinät, ja kokoaminen sujuu helposti tunnissa. Monipuoliset metallikehysaltaat sopivat kaikenlaiseen käyttöön. Galvanoidusta metallista valmistettu kehikko ja vahvat sivuseinät. Mukana suodatinpumppu, joka puhdistaa 2 006 litraa vettä tunnissa, ja opetus-DVD. 366 x 76 cm. Erikseen myytävät Intex-turvatikkaat helpottavat altaaseen menemistä ja sieltä poistumista. Lisäksi erikseen myytävät Intex-pinnanpuhdistin nappaa altaan pinnalle putoavat lehdet ja muut roskat. Muista aina käyttää allaskemikaaleja pitääksesi veden puhtaana ja terveellisenä. Löydä lisälaitteet etsimällä yllä olevassa hakukentässä tuotenumerolla. Intex-turvatikkaat: 000000000124184001 Intex-pinnanpuhdistin: 000000000111092001

Toimitusehdot

Big´N`Heavy-tuotteiden toimitusaika on 3-6 arkipäivää ja ne lähetetään varastoltamme Tanskasta. Tilaukset, jotka sisältävät useita tuotteita, voidaan toimittaa eri kuljetuserissä sekä eri toimituspäivinä.

Big´N`Heavy-tuotteiden toimituskulut ovat aina 49 euroa. Maksat toimituskulut vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilauksesi sisältää. Jos teet monta eri tilausta, maksat toimituskulut erikseen jokaisesta tilauksestasi.

Suuret Big´N`Heavy-tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jolloin voidaan sopia toimituksen tarkempi ajankohta. Huomaathan, että toimitus tulee hyväksyä puhelimitse.

Jos sinulle toimitettu tuote on viallinen tai sinulla on kysyttävää Big´N`Heavy-tuotteista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Big'N'Heavy-tuotteen palauttaminen

Jos kadut ostostasi ja haluat palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun tulee varmistaa, että palautettava tuote on pakattu kunnolla, sillä olet vastuussa tuotteesta siihen saakka, kunnes se on palautunut takaisin varastollemme. Palauttaessasi tuotetta sinun on toimitettava se samaan paikkaan, mihin kuljetusliike sen toimitti. Jos tilaus toimitettiin kuormalavalla, se täytyy myös palauttaa sellaisella.

Verkkokaupasta ostettuja Big´N`Heavy-tuotteita ei voi palauttaa myymälöihimme.

Mikäli päätät palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun on maksettava itse palautuskulut. Kun saamme palautuksesi takaisin varastollemme, hyvitämme sinulle palauttamasi tuotteen hinnan mutta vähennämme siitä aiheutuneet palautuskulut. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, saat laskun, joka sisältää toimituskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Big´N`Heavy-tuotteiden palautuskulut ovat aina 49 euroa.

Jos esimerkiksi ostat 150 euroa maksavan trampoliinin, maksat trampoliinin hinnan sekä toimituskulut, eli yhteensä 150 + 49 euroa. Jos päätät palauttaa tuotteen, vähennämme hyvityksessä 150 eurosta 49 euroa, sillä maksat myös palautuksesta aiheutuvat kulut.

Kun teet palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun kautta tilaamme kuljetuksen palautettavalle tuotteelle. Voimme sopia kuljetusliikkeen kanssa sinulle sopivan ajankohdan, sillä sinun tulee olla paikalla kun tuotetta noudetaan.

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000115466001
Pituus
30 cm
Korkeus
87 cm
Leveys
43 cm
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää