Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Intex Prism Frame -allas, 488 x 488 x 122 cm, 25 007 l

760,00 €

TuotetiedotLue lisää

12 - 18  

Allas, johon sisältyy suodatinpumppu, alusta ja tikkaat. Vietä kesäisiä hetkiä omassa Intex Prism Frame -altaassa! Muotoilunsa ansiosta allas sopii hyvin takapihalle, ja ...


Lisää koriin
Varaa myymälästä

Löytyy varastosta

Etsi myymälä

BigNHeavy-tuotteiden toimitusehdot

Suurten BigNHeavy-tuotteiden toimitusmaksu on 49 € tilausta kohden. BigNHeavy-tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiosoitteeseen.

Tietoja tuotteesta

Allas, johon sisältyy suodatinpumppu, alusta ja tikkaat. Vietä kesäisiä hetkiä omassa Intex Prism Frame -altaassa! Muotoilunsa ansiosta allas sopii hyvin takapihalle, ja siinä on paljon polskimistilaa. Siinä on kestävät jauhemaalatut teräsputket, kolmikerroksinen materiaali, joka ei puhkea helposti, ja mosaiikkitiilikuvioinen sisäpuoli. Mukana 1 suodatinpumppu, joka puhdistaa 5 678 litraa vettä tunnissa, 1 alusta, 1 allaspeite, 1 turvatikkaat ja 1 DVD. 488 x 488 x 122 cm. 25 007 litraa. Varmista altaan puhtaus erikseen myytävällä Intex-altaanhuoltovälinesetillä ja vettä tehokkaasti suodattavalla Intex-suodattimella koossa A. Muista aina käyttää allaskemikaaleja pitääksesi veden puhtaana ja terveellisenä. Löydä lisälaitteet etsimällä yllä olevassa hakukentässä tuotenumerolla. Intex-altaanhuoltovälineet: 000000000110862001 Intex-suodatin koko A: 000000000100007001

Toimitusehdot

Big´N`Heavy-tuotteiden toimitusaika on 3-6 arkipäivää ja ne lähetetään varastoltamme Tanskasta. Tilaukset, jotka sisältävät useita tuotteita, voidaan toimittaa eri kuljetuserissä sekä eri toimituspäivinä.

Big´N`Heavy-tuotteiden toimituskulut ovat aina 49 euroa. Maksat toimituskulut vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilauksesi sisältää. Jos teet monta eri tilausta, maksat toimituskulut erikseen jokaisesta tilauksestasi.

Suuret Big´N`Heavy-tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jolloin voidaan sopia toimituksen tarkempi ajankohta. Huomaathan, että toimitus tulee hyväksyä puhelimitse.

Jos sinulle toimitettu tuote on viallinen tai sinulla on kysyttävää Big´N`Heavy-tuotteista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Big'N'Heavy-tuotteen palauttaminen

Jos kadut ostostasi ja haluat palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun tulee varmistaa, että palautettava tuote on pakattu kunnolla, sillä olet vastuussa tuotteesta siihen saakka, kunnes se on palautunut takaisin varastollemme. Palauttaessasi tuotetta sinun on toimitettava se samaan paikkaan, mihin kuljetusliike sen toimitti. Jos tilaus toimitettiin kuormalavalla, se täytyy myös palauttaa sellaisella.

Verkkokaupasta ostettuja Big´N`Heavy-tuotteita ei voi palauttaa myymälöihimme.

Mikäli päätät palauttaa Big´N`Heavy-tuotteen, sinun on maksettava itse palautuskulut. Kun saamme palautuksesi takaisin varastollemme, hyvitämme sinulle palauttamasi tuotteen hinnan mutta vähennämme siitä aiheutuneet palautuskulut. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, saat laskun, joka sisältää toimituskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Big´N`Heavy-tuotteiden palautuskulut ovat aina 49 euroa.

Jos esimerkiksi ostat 150 euroa maksavan trampoliinin, maksat trampoliinin hinnan sekä toimituskulut, eli yhteensä 150 + 49 euroa. Jos päätät palauttaa tuotteen, vähennämme hyvityksessä 150 eurosta 49 euroa, sillä maksat myös palautuksesta aiheutuvat kulut.

Kun teet palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun kautta tilaamme kuljetuksen palautettavalle tuotteelle. Voimme sopia kuljetusliikkeen kanssa sinulle sopivan ajankohdan, sillä sinun tulee olla paikalla kun tuotetta noudetaan.

Tuotetiedot
Tuotekoodi
000000000110816001
Pituus
60 cm
Korkeus
138 cm
Leveys
77 cm
Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää