Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Vauvojen & taaperoiden lelut

Rajaa tuloksia
Ikä
Hinta
Varastosaatavuus
allCategories
Poista rajaukset
Apply

Vauvalelut ja pienten lasten lelut

Myös todella pienillä lapsilla on oltava kunnon lelut. He tarvitsevat leluja, joita on hauskaa tutkia, mutta myös leluja, jotka edistävät lapsen kehittymistä. Parhaat vauvalelut kehittävät hienomotoriikkaa ja keskittymistä sekä aktivoivat lapsen aisteja.

Kävelyvaunu voi auttaa lasta ottamaan ensiaskeleet. Leikkimatolla on hauskaa puuhata ja leikkiä autoilla. Vauvalelut ja pienten lasten lelut löydät meiltä BR-verkkokaupasta. Laajoista valikoimistamme löydät nopeasti kaiken, mitä pienet lapsesi tarvitsevat.

Pienelle lapselle kaikkein tärkeintä on tietenkin, että vanhemmat huomioivat: halaavat, suukottelevat, hellivät. Mutta on myös tärkeää löytää oikeanlainen lelu lapsellesi. Se voi olla jotakin hauskaa päivittäisiin leikkeihin – mutta myös lelu, joka samalla tukee lapsen kehitystä.

Vauvalelut tunnetuilta merkeiltä

Pikkulapset ansaitsevat parasta. Siksi olemme koonneet tunnetuimpien merkkien suosituimmat lelut BR-verkkokauppaan. Voit siis valita leluja, jotka antavat lapselle hyvät lähtökohdat elämään.

Löydät verkkokaupastamme sekä vauvalelut että taaperolelut. Myymme muun muassa seuraavia tuotemerkkejä:

  • Oma tuotemerkkimme on "BR". Rakastamme leluja, jotka tekevät lapset onnellisiksi ja kehittävät tärkeitä taitoja, kuten hienomotoriikkaa. Tuotteistamme vauvojen kylpylelut ovat erityisen suosittuja. Eipä siis muuta, kun merelle vain ja roiskuttelemaan!
  • Fisher-Price on tunnettu brändi, jonka värikkäitä ja hauskoja leluja rakastetaan ympäri maailman, sillä ne tarjoavat tuntikaupalla leikkiä mutta ovat tarpeellisia myös lapsen oppimisen ja kehityksen kannalta.
  • PLAY2LEARN Hauska kuorma-auto on lasten hittituote, ja aktiviteettipöydän avulla lapsesi rohkaistuu opettelemaan uusia asioita.
  • Toot-toot Drivers. Hauskat pikkuautot sopivat pikkukäsiin täydellisesti. Äänet ja musiikki viihdyttävät ja aktivoivat lasta.

Vauvalelut – kävelyvaunut, leikkimatot, purulelut ja paljon muuta

Päivä hujahtaa nopeasti leikkiessä ja oppiessa, kun hankit lapsellesi kehittäviä vauvaleluja tai pienten lasten leluja.

Kävelyvaunu- tai auto auttaa lasta ottamaan ensiaskeleet. Pian lapsi taapertaa ympäriinsä pikku jaloillaan, ja ennen kuin ehdit huomatakaan, hän on päästänyt kävelyvaunuista irti ja ottanut ensimmäiset askeleensa itsenäisesti. Lastenhuoneessa tai olohuoneessa voi olla hauska keinuhevonen. Perheen pienimmille löydät meiltä erilaisia puuhaleluja, joiden avulla lapsi voi kehittää aistejaan hauskalla tavalla.

Verkkokaupasta löydät myös kaikki perinteiset lelut, kuten helmitaulut, vauvakirjat, purulelut ja helistimet. Puhu lapsen kanssa leikin ohessa, niin kehität lapsen kielellistä kehitystä.

Vauvalelut ja pienten lasten lelut BR-verkkokaupassa

Puulelut tai muovilelut. Musiikin ja äänen kanssa tai ilman. Pojille tai tytöille. Vauvalelut ja pienten lasten lelut. Verkkokaupastamme löydät jotakin jokaiselle. Valitset vain sopivimmat vaihtoehdot laajasta valikoimastamme.

Mistä tahansa voi keksiä leikin aihetta, kun valitset jännittävät ja kehittävät lelut vauvallesi tai taaperollesi. Tutustu valikoimaan – paketti toimitetaan kotiovellesi tai voit noutaa sen myymälästämme. Leikki alkakoon!

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää