Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (Ei koske Big'N'Heavy-tuotteita tai kotiinkuljetuksia.)

0

Vauvojen tarvikkeet & vauvanhoitotuotteet

Vauvatarvikkeet ja perheen pienimpien hoitotarvikkeet

Vain parhaita vauvatarvikkeita perheen pienimmille. Kävelyvaunu auttaa lasta ottamaan ensi askeleensa. Hän voi myös leikkiä turvallisesti lattialla värikkään ja pehmeän leikkimaton päällä.

Löydät meiltä myös arkea helpottavat tuotteet, kuten hyvälaatuiset itkuhälyttimet tai lasten lautaset. Niiden avulla tilanne on helppo ottaa haltuun. Olemme koonneet suuren valikoiman vauvatarvikkeita ja lastenhoitotarvikkeita verkkokauppaamme – omien tuotemerkkiemme lisäksi myymme suosittuja merkkejä, kuten SPIRE, LAMAZE ja VTECH.

Oletteko tuoreita vanhempia? Saattaa olla hiukan hämmentävää mennä etsimään parhaita tuotteita lapsellenne. Siksi olemme koonneet BR-verkkokauppaan laadukkaita vauvatarvikkeita – klikkaat vain haluamaasi tuotetta ja pääset lukemaan lisää.

Löydät valikoimastamme laadukkaat vauvatarvikkeet, joiden avulla vauvalla on hauskempaa. Katso esimerkiksi, miten lapsesi ottaa haparoivia ensiaskeliaan kävelyvaunun avulla – se sopii erityisen hyvin 9–36 kuukauden ikäiselle lapselle. Lapsen jalat vahvistuvat, ja pian hän ottaa ensiaskeleensa itsenäisesti. Suosittuja ovat myös esimerkiksi puiset, BRION valmistamat kävelyvaunut. Niitä käytetään leikeissä sukupolvi toisensa jälkeen. Klassiset, puiset vauvatarvikkeet herättävät nostalgiaa, ja ne kestävät vuosikausia. Ja tämähän sopii erinomaisesti, sillä ne voivat siirtyä tulevaisuudessa pienempien sisarusten käyttöön. Meillä on myös hauskoja kävelyvaunuja. Valitse omasi esimerkiksi Disney-kuosilla.

Laadukkaat vauvatarvikkeet ja lastenhoitotarvikkeet kauniilla kuvioilla

Jos lapsesi on vielä pieni, pehmeän ja värikkään leikkimaton hankkiminen voi olla hyvä ajatus. Leikkiminen on hauskempaa, kun lapsi istuu mukavasti. Se auttaa myös pehmentämään muksahduksia, kun lapsi oppii ryömimään ja kävelemään. BR Leluista löydät myös eläinhahmot tai mobilet lastenvaunuihin ripustettaviksi, jotta lapsesi voi katsella värikkäitä hahmoja, kun lähdette vaunulenkille. Sängyn ylle ripustettava mobile soittaa tyynnyttäviä tuutulauluja ja rauhoittaa lasta.

BR:n omalla tuotemerkillä on mielenkiintoisia tuotteita, kuten hieno, puinen kävelyvaunu, veto- ja työntölelut tai pehmeä leikkimatto. Pyrimme aina tarjoamaan laadukkaita ja funktionaalisia tuotteita.

Ja tietenkin tarjoamme myös käytännön arkea helpottavia tuotteita perheen pienimmille. Sellaisia ovat esimerkiksi WC-istuimet, joiden avulla lapsi oppii käymään vessassa, hyvälaatuiset itkuhälyttimet tai söpöt lasten lautaset. Kaikki tuotteet löydät verkkokaupastamme.

Löydät vauvatarvikkeet ja lastenhoitotarvikkeet BR-verkkokaupan valikoimista

Kävelyautot, vauvojen leikkimatot ja itkuhälyttimet. Lasten hoitotarvikkeiden on oltava asianmukaiset – siksi olemme koonneet erilaiset vauvatarvikkeet ja lastenhoitotarvikkeet valikoimiimme. Näin lapsesi saa vain parasta. Myymme sekä omaa BR-tuotemerkkiämme, mutta myös suosittuja merkkejä, kuten PLAY2LEARN, VTECH, LAMAZE ja BELLINO. Tervetuloa tutustumaan vauvatarvikkeiden ja lastenhoitotarvikkeiden valikoimiimme. Löydät ne verkkokauppamme tarjonnasta.

Käytämme evästeitä Hyväksy Lue lisää